dimecres, 6 d’agost del 2008

Projector autònom mini

Els australians de Mint Wireless han posat a la venda el projector més petit que existeix, i l’han anomenat Mint V10 . les mides 125 x 55 x 23mm.
És capaç de projectar una imatge de 127 centímetres a 1,8 metres de distància. La resolució resultant arriba a els 640×480 píxels a 4:3 . La companyia afirma que làmpada LED aguantarà 20,000 hores de projecció, i a diferència dels projectors normals, no necessita escalfar-se per a començar a funcionar.
El Mint V10 ve amb les corresponents entrades de video, així com amb altaveus estèreo, que ho converteixen en el company ideal, capaç de compartir la pel·lícula del teu DVD portàtil o PSP amb els. Amb 1GB de memòria i slot per a targetes SD, et dóna l'oportunitat d'usar-lo sense cap tipus d'aparell extern, això acompanyat de les reduides mides ho converteixen en un aparell d'allò més còmode de dur amunt i avall.
Per si sol, el Mint V10 és capaç de reproduir MP4, AVI, JPEG, MP3 i ASF i amb el pack vénen tant els cables d'àudio i video com un trípode.
xataka